10X5

De Dynavector 10X serie High output Moving Coil cartridge debuteerde voor het eerst in 1978 en won toen de prestigieuze Design en Ontwerp Award tijdens de CES in Chicago, deze prijs kreeg hij nogmaals in 1981.

De 10X serie cartridge wordt door een groot publiek gezien als de maatstaf wanneer het gaat om High Output cartridges, zeker gezien in vergelijking met zijn prijs. Met de introductie van de nieuwe 10X5 High Output Moving Coil behoudt Dynavector zijn positie als fabrikant van hoogwaardige High Output cartridges.

De 10x5 is vanaf nu voorzien van Dynavector’s unieke ‘magnetic flux damping’ en ‘softended magnetism’ samen een krachtige Neodymium magneet, dit samen zorgt ervoor dat hardheid en irritante randjes worden weggenomen in vergelijking tot veel andere high output cartridges.

Dynavector staat tevens bekend voor haar kunde als het gaat om het winden van koper op de meest compacte spoelen. Dit heeft ervoor gezorgd dat zij de kabeldiameter verder hebben teruggebracht tot een impedantie van 150 ohm met een uitgangsvoltage van 2.5 mV.

U ontvangt een aanzienlijke korting als u uw oude Dynavector element inruilt bij aanschaf van een nieuw exemplaar. Voor meer informatie vraag uw Dynavector dealer.