20X2H L

Al meer dan 30 jaar heeft Dynavector de reputatie van een fabrikant die hoogwaardige MC elementen fabriceert tegen een betaalbare prijs. Het element is gefabriceerd van volledig aluminium body net als de XX-2. Het cantilever is gemaakt van 6 mm lang aluminium met een Micro-Ridge stylus. Het ‘magnetic flux damping’ en ‘softening magnetism’ samen met de krachtige neodymium magneten geven de 20 X-H een uitgangsvoltage van 2.8 mV, bruikbaar voor de meeste MM ingangen.

De 20 X-L heeft een uitgangsvoltage van 0.3 mV, bruikbaar voor de meeste MC ingangen. Zowel de hoge als de lage output versies van de 20X zijn gemaakt om optimaal te presteren. Het high output model is ideaal in combinatie met buizen voorversterkers of voorversterkers die alleen voorzien zijn van MM ingangen, terwijl de lage output versies zijn gemaakt voor een delicate MC ingang.

U ontvangt een aanzienlijke korting als u uw oude Dynavector element inruilt bij aanschaf van een nieuw exemplaar. Voor meer informatie vraag uw Dynavector dealer.