ChordMusic Digital

Bent u op zoek naar de beste digitale kabel op de markt? De ChordMusic Digital is het vlaggenschip van The Chord Company als het gaat om het verbinden van uw digitale bron aan een DAC.

Net als elke ChordMusic kabel profiteert de digitale kabel ook van de toepassing van Taylon afscherming. Deze afscherming zorgt ervoor dat de gepolijste aders niet alleen beschermd zijn tegen invloeden van buitenaf, maar tevens zorgen voor zeer neutrale klankkleur. De kabel zelf is op diverse malen afgeschermd tegen hoogfrequentie straling zodat de kabel geen ongewenste informatie meeneemt richting uw apparatuur.

Deze digitale kabel transformeert uw systeem en haalt werkelijk alle scherpe kantjes weg. Het geeft de muziek een vloeiend en natuurlijk karakter. Wie denkt dat er geen verschillen te horen zijn in digitale kabels, zal zeker zijn ongelijk moeten geven als hij ChordMusic Digital heeft beluisterd. Boek een demonstratie bij uw lokale The Chord Company dealer om deze kabel te beluisteren

ChordMusic Digital is in diverse lengtes leverbaar. Op verzoek kan de kabel ook worden uitgevoerd met BNC en/of COAX pluggen. Ook verkrijgbaar als AES/EBU variant.