ChordMusic Power Cable

De ChordMusic Power Cable is het vlaggenschip onder de stroomkabels. Net als elke andere ChordMusic kabel wordt hij geheel met de hand in elkaar gezet. Door de complexe opbouw is dit een klusje voor de meest vakbekwame ambachtslieden uit het team.

De opbouw van de kabel is in basis hetzelfde als bij de andere ChordMusic kabels. Dikke Koperen geleiders die vervolgens worden Verzilverd. Vervolgens worden deze aders gepolijst totdat ze spiegelen en elke oneffenheid weg is. De Taylon afscherming zorgt ervoor dat de stroom puur en ongehinderd uw apparatuur kan bereiken. Natuurlijk is de kabel op hoge kwaliteit afgeschermd tegen invloeden van buitenaf.

Veel mensen zien deze verbetering aan hun muzieksysteem over het hoofd,  het is echter verbazend wat een goede stroomkabel kan toevoegen aan het systeem. Zo komt het timbre van de instrumenten beter tot leven en zijn de onderlinge stemmen en instrumenten beter afgetekend.

Wij adviseren altijd om vooraf een demonstratie aan te vragen bij uw Chord Company specialist, uiteraard kunt u in overleg de kabels op uw eigen systeem thuis proberen.

De ChordMusic Power Cable is verkrijgbaar in verschillende lengtes.