Clearway

De Clearway interconnect is de eerste interconnect die The Chord Company zelf afmonteert in de fabriek in Amesbury. Sinds de zomer van 2016 vervangt deze kabel de Crimson en Cobra VEE3.

Clearway is uitgevoerd met de VEE3 pluggen die zorgen voor een perfecte overbrenging van het signaal. De pluggen zelf zijn Verzilverd voor een optimale transfer van informatie. De Aray signaalgeleider is ontworpen om zo min mogelijk weerstand te bieden aan het signaal. De Aray techniek zorgt er tevens voor dat impedantie weerstand bij de plug zo minimaal mogelijk is.

Het materiaal van de geleider is gemaakt van puur Koper omhuld met gas gevuld Polyethyleen. Vervolgens is dit omhuld met een geweven braid (vlechtwerk) van metalen draad. Dit zorgt ervoor dat de kabel geen signalen opvangt van buitenaf. De blauwe buitenmantel zorgt ervoor dat de kabel is beschermd en dat vibraties worden opgevangen en geïsoleerd.

De Clearway interconnect kabel is standaard leverbaar in 0,5m en 1m. Op verzoek kan deze kabel op elke gewenste lengte worden geleverd.

Leverbaar van augustus 2016