UNITI CORE

Voor wie trots is op zijn muziekcollectie, daarvoor is UNITI CORE. Dit nieuwe product is ontwikkeld om het beste te halen uit je cd’s. CORE ript ze, geeft ze een plek en labelt ze voor je, alles zonder tussenkomst van een computer. Het is een hoogwaardige en gemakkelijke oplossing om je muziekcollectie te beheren.

CORE is  ontwikkeld om muziek te rippen en daar onderscheid hij zichzelf van een reguliere NAS die 1001 processen moet uitvoeren. Eenvoud en kwaliteit zijn bij CORE hierbij het belangrijkste. Geen ingewikkelde ripprogramma’s op je computer. Geen compressie in FLAC omdat de UPnP Server in je NAS er anders niks meer van snapt.. CORE ript altijd in de meest optimale instelling en zorgt ervoor dat er zonder compressie geript wordt met metadata. Andere verbeteringen t.o.v. de UnitiServe zijn de ingebouwde lineaire voeding en de veel stillere behuizing.

Daarnaast beschikt CORE over flexibele opslagmogelijkheden. CORE kan direct rippen naar een eigen HDD of zelfs SSD, u kiest zelf voor de meest optimale opslag en grootte die bij uw gebruik past. CORE kan ook rippen naar een netwerkschijf. U kunt to wel 100.000 tracks opslaan.

CORE is ook inzetbaar als speler. Via de digitale uitgang is het mogelijk om direct muziek af te spelen op een Digitaal naar Analoog omzetter (DAC).  Via UPnP kan CORE maar liefst 6 verschillende streams onafhankelijk van elkaar afspelen, ideaal als muziekserver voor uw hele huis.

De bediening van CORE verloopt via de nieuwe besturingsapp voor Apple en Android gebruikers.

CORE wordt geleverd zonder HDD of SSD geheugen.