DAC

De Naim DAC is een technische mijlpaal, vergelijkbaar met onze eerste CD-speler, de CDS. De CDS liet zien (horen!) dat muziek van CD wel degelijk levensecht kan zijn. De DAC maakt korte metten met de jitter en noise die veel traditionele digitaal-analoog converters nog steeds dwarszit, en opent de weg naar echt genieten van muziek.

De Naim DAC biedt acht S/PDIF inputs, twee USB inputs en kan audio data aan tot 768kHz en 24bit. Dit brengt niet alleen alle digitale inputs samen in het analoge domein, maar doet dit op een uniek niveau zodat hij de concurrentie aankan met zelfs de beste Naim CD-speler. Sinds kort beschikt de NAIM DAC zelfs over ondersteuning voor DSD muziekbestanden.

Luisteren naar de Naim DAC is een openbaring. Muziek, of de bron nu een iPhone, een CD of een breedband muziekbestand is, alles wordt fris gepresenteerd, met meer definitie, meer diepte, meer warmte en eenvoudigweg meer van die moeilijk te definiëren hints van ritme, melodie en emotie die ‘the real thing’ onderscheiden van een bleke imitatie. De Naim DAC is een sprong vooruit die echte muziek thuis een stap dichter bij de realiteit brengt.

De Naim DAC is optioneel nog te upgraden met een XP5 XS, XPS en 555PS voeding voor nog meer muziekplezier.