DV DRT XV-1smono

Door een wereldwijd groeiende vraag naar mono cartridges heeft Dynavector besloten de DRT-XV1S ook als mono cartridge uit te brengen. Met deze cartridge verlegt Dynavector de grenzen van mono vinyl reproductie.

De originele XV-1 cartridge was ontworpen om de reproductie van analoge opnames naar nieuwe hoogtes te tillen. De XV-1s mono staat op een zeer hoog niveau en heeft daarmee zijn eigen standaard geschapen. Dynavector heeft er altijd voor gekozen om niet mee te gaan in de trend van nieuwe reproductiemethoden voor het afspelen van muziek, in plaats daarvan hebben ze zich gericht op het afspelen van muziek vanaf vinyl. Zij wisten dat deze standaard nooit verloren zou gaan aangezien vinyl in veel opzichten de moderne formaten nog steeds de baas is.

De meest bijzondere kenmerken zijn:

  • 8 Alnico magneten
  • Gestabiliseerde magnetische spoelen
  • Vierkant gevormde opening aan de voorzijde

Dynavector investeert nog steeds in de ontwikkeling van cartridges om op die manier u het uiterste uit uw vinylcollectie te halen. Het nieuwe model heeft verbeteringen gekregen in magnetisch opzicht en een aangepaste body. Het resultaat is een betere ‘imaging’ en een zeer nauwkeurige weergave over de gehele frequentie range.

U ontvangt een aanzienlijke korting als u uw oude Dynavector element inruilt bij aanschaf van een nieuw exemplaar. Voor meer informatie vraag uw Dynavector dealer.