DV DRT-XV-1T

De DRT-XV1T is een evolutie van het reeds succesvolle DRT-XV1S element. Dit model heeft alle hoogstaande technieken in zich die u mag verwachten van een element van dit kaliber. Zaken zoals het gepatenteerde Flux Demping maken van dit element de referentie voor muziekliefhebbers en pers.

Bij de eerste blik is de signatuur van Dynavector als fabrikant duidelijk. De body van dit element is Urushi gecoat. Dit traditionele Japans coatingproces is uniek en zorgt voor een prachtige glans en duurzame bescherming. De body zelf is gemaakt van behandeld bamboo. Dit materiaal zorgt voor positieve klankmatige eigenschappen.

De magnetische flux is geconcentreerd rond de buitenzijde van de armatuur die weer overeenkomt met een speciaal ontworpen vierkante opening. Het geheel wordt vervolgens gecombineerd met hoogwaardige Alnico magneten. Deze zorgen ervoor om de magnetische circuits te stabiliseren en de lineariteit te verbeteren van de magnetische signaaloverdracht binnen de opening.

Het resultaat is een zijdenzacht en rijk geluid waardoor elke uitvoerende of gezelschap als nooit tevoren muzikaal wordt gepresenteerd. Dynavector gelooft dat deze muzikale ervaring nooit geëvenaard zal worden door een digitale bron, met de XV-1T hebben ze de Super Analoge Wereld gecreëerd.