UNITI NOVA
zaterdag 29 juli

Op 29 juli aanstaande stellen wij voor de eerste keer de UNITI NOVA aan het publiek voor i.s.m. Rhapsody in Hilversum. NOVA is het topmodel uit de UNITI reeks en de meest krachtige versie tot nu toe.

Meer informatie over dit evenement zal spoedig volgen…

 

 Alpha High-End
21, 22 en 23 april

Op 21, 22 en 23 april is Alpha High-End aanwezig op de Alta-Ripa lifestyle show in Oud-Turnhout (B). U bent welkom van 11.00 tot 19.00u

Alpha High End presenteert een preview van de nieuwe UNITI ATOM en luidsprekers van AvantGarde. Uiteraard kunt u ook andere NAIM producten en CLIC meubels terugvinden op dit evenement.

Daarnaast is er nog van alles te doen op het gebied van wonen en leven. Kortom een ideaal uitstapje voor iedereen die nieuwe ideeën op wil doen.

Alle informatie kun je terugvinden op www.altaripa.be/lifestyle-beurs/

Wonen & Co.
Martiniplaza 16/19 maart

Op 16,17, 18 en 19 maart kunt u ons vinden op de Wonen en Co. beurs in Groningen. Tijdens deze show presenteren we CLIC meubelen, NEAT Acoustics, Naim Mu-so en de UNITI CORE en ATOM i.s.m. onze regionale retailer Audio Artistiek.

Via de website is het mogelijk om vooraf tickets met korting te bestellen. Meer informatie.

Roadshow
Naim Uniti

Nog even wachten.. maar binnenkort staat de nieuwe lijn UNITI producten van NAIM klaar in de winkel. Op een aantal evenementen willen we u alvast graag kennis laten maken. Wij hopen dat u enthousiast zal raken van het nieuwe design, de functionaliteit en de geluidskwaliteit.

Binnenkort kunt u hier data vinden van onze events.

 

Data en tijdstip onder voorbehoud, controleer altijd de website van de organisatie voor de laatste informatie.