ALPHA Turnhout 
30 nov+1 dec

Op zaterdag 30 November en zondag 1 December (koopzondag)  bent u van harte welkom in het nieuwe filiaal van ALPHA HIGH END in het centrum van Turnhout.

Met ondersteuning van Latham Audio kunt u alles te weten komen van de nieuwe UNITI producten. Daarnaast pesenteren zij ook een aantal noviteiten op luidsprekergebied.

Meer info

Lexicom presenteert
UNITI 6+7 oktober

Op vrijdagavond 6 oktober en zaterdag 7 oktober presenteren we in samenwerking met Lexicom de nieuwe UNITI modellen. We lopen samen door de nieuwe modellen en vertellen u alles over de nieuwe productlijn.

Daarnaast kunt u ook kennis maken met de nieuwe 700-serie van B&W. Het zal dus een echte Brits Hifi weekend worden.

Meer info

Bender Hifi
14/15 oktober

Op 14 en 15 oktober kunt u kennis maken met de nieuwe modellen van NAIM. Alles draait om compleet nieuwe UNITI modellen. Tijdens dit evenement hebben we diverse systemen ‘live’ in de winkel staan zodat u diverse combinaties kunt beluisteren.

We gebruiken dit weekend de luidsprekers van NEAT Acoustics. Dit hoogwaardige Britse luidsprekermerk maakt gebruik van de beste componenten. De luidsprekers passen perfect bij de NAIM apparatuur en zijn volgens dezelfde ontwerp principes gebouwd.

Ontdek de combinatie van NAIM en NEAT het gehele weekend van 14 en 15 oktober.

Meer info

Roadshow
Naim Uniti

Nog even wachten.. maar binnenkort staat de nieuwe lijn UNITI producten van NAIM klaar in de winkel. Op een aantal evenementen willen we u alvast graag kennis laten maken. Wij hopen dat u enthousiast zal raken van het nieuwe design, de functionaliteit en de geluidskwaliteit.

Binnenkort kunt u hier data vinden van onze events.

 

Data en tijdstip onder voorbehoud, controleer altijd de website van de organisatie voor de laatste informatie.