Rhapsody
        27 januari

Op 27 januari introduceert Rhapsody in Hilversum een geheel nieuw merk luidsprekers van Duits topniveau. Deze luidspreker verdient de best mogelijke aansturing op het gebied van versterking.

Omdat je een eerste introductie maar een keer kan maken is gekozen voor NAIM STATEMENT. Deze High-End versterker van wereldniveau zal de komende tijd met diverse luidsprekerconfiguraties te horen zijn bij Rhapsody. Houd dus de agenda van Rhapsody in de gaten!

Hopelijk ontmoeten we elkaar in de gastvrije winkel van Rhapsody!

 

 

 

New Music Show
18 en 19 november

Op 18 en 19 November kunt u ons vinden in Brussel bij de New Music show in het Courtyard by Marriot hotel aan de Olympiadelaan.

Uiteraard gaat hierbij dit jaar ook de volle aandacht naar onze UNITI modellen. Wij zullen deze afwisselend demonstreren in Kamer Londen. Maar daarnaast is er meer te ontdekken.

Van Neat Acoustics nemen wij de Momentum SX3i en SX5i mee. Deze luidsprekers zijn voorzien van Iso-baric opbouw met dubbele woofer voor een mooie volle laagweergave ondanks de beperkte afmetingen van de kast.

Daarnaast zijn onze meubelmerken CLIC en Quadraspire vertegenwoordigd. Diverse kabels van The Chord Company kunt u bekijken en beluisteren. Daarnaast staan onze mu-so modellen demonstratieklaar!

Tot snel in Brussel!

 

 

 

Audio Concept
24 en 25 nov

Op 24 en 25 November bent u van harte welkom in de Abdij van Nuemunster op uitnodiging van Audio Concept in Luxemburg.

Tijdens dit evenement hebben we een indrukwekkende demonstratieset opgesteld. NAIM STATEMENT aangestuurd met een NDS met 2 x 555PS voeding. De luidsprekers zijn het topmodel van NEAT Acoustics, de Ultimatum XL10i.

Natuurlijk staan ook alle modellen van de nieuwe UNITI serie aangesloten en kunt u luisteren naar de Mu-so.

http://www.audioconcept.lu/hifi-show

Free Music Gouda
8 en 9 december

Op 8 en 9 December kunt u ons vinden in Gouda. In de prachtige locatie van de Spiegeltent demonstreren we de Naim mu-so draadloze luidsprekers en de nieuwe UNITI modellen in combinatie met Neat Acoustics.

Meer info volgt.

Data en tijdstip onder voorbehoud, controleer altijd de website van de organisatie voor de laatste informatie.