ND555 Roadshow
bij Alpha Brasschaat

Op vrijdag 5 oktober en zaterdag 6 oktober 2018 kunt u kennis maken van de nieuwe ND555 netwerkspeler van NAIM AUDIO. De nieuwe High-End netwerkspeler van NAIM AUDIO zet een nieuwe standaard neer in het afspelen van streaming muziek. Voor een overtuigende demonstratie kunt u op deze dag terecht in Brasschaat.

Meer informatie en de exacte tijdstippen volgen nog.

 Bender Hifi
13 en 14 okt

Tijdens dit weekend introduceren wij de nieuwe NAIM AUDIO NDX 2 netwerkstreamer en NEAT Acoustics IOTA Xplorer luidsprekers. Meer informatie kunt u binnenkort lezen op onze website.

iEar Audioshow
17 en 18 nov

Op 17 en 18 november kunt u zich klaarmaken voor de 4e editie van de iEar audioshow. Dit jaar wederom in het voetbalstation van de Tricolores (Willem II) in Tilburg.

Wij zullen in samenwerking met Dynaudio de nieuwe ND 555 netwerkspeler compleet met 500 Reference versterkersysteem demonstreren. Hierbij krijgen we hulp van brand ambassador Mark Raggett.

Dichterbij de show zullen we meer informatie kenbaar maken over onze aanwezigheid. Voor meer informatie kun je alvast een kijkje nemen op: http://audioshowiear.nl/

 

 

 

New Music
24+25 nov 2018

Data en tijdstip onder voorbehoud, controleer altijd de website van de organisatie voor de laatste informatie.