Heyman Reference
 12 en 13 mei

Op 12 en 13 mei aanstaande kunt u kennis maken met de nieuwe UNITI ATOM en CORE bij Heyman Reference in Temse (B).

De CORE is NAIM’s vernieuwde rip, opslag en beheers systeem voor cd’s. Eigenlijk zou elk streaming audiosysteem moeten beschikken over een CORE. Waarom? CORE zorgt ervoor dat je muziekbeleving op een nog hoger plan komt te staan, alle informatie is volledig en snel te benaderen. Maar het grootste voordeel is de fantastische kwaliteit van een geripte cd via CORE. Daarnaast is CORE zeer eenvoudig in het gebruik.

Hoewel ATOM pas eind mei leverbaar zal worden, kunnen wij u alvast wel een preview geven. We kunnen u alvast een idee geven van de geluidskwaliteit en uiteraard hoe het product er in ‘real life’ uitziet. Voor al uw vragen kunt u dit weekend terecht bij Heyman Reference en onze NAIM adviseur Manu Clarys.

Meer informatie over dit evenement staat op de website van Heyman Reference.

 Alpha High-End
21, 22 en 23 april

Op 21, 22 en 23 april is Alpha High-End aanwezig op de Alta-Ripa lifestyle show in Oud-Turnhout (B). U bent welkom van 11.00 tot 19.00u

Alpha High End presenteert een preview van de nieuwe UNITI ATOM en luidsprekers van AvantGarde. Uiteraard kunt u ook andere NAIM producten en CLIC meubels terugvinden op dit evenement.

Daarnaast is er nog van alles te doen op het gebied van wonen en leven. Kortom een ideaal uitstapje voor iedereen die nieuwe ideeën op wil doen.

Alle informatie kun je terugvinden op www.altaripa.be/lifestyle-beurs/

Wonen & Co.
Martiniplaza 16/19 maart

Op 16,17, 18 en 19 maart kunt u ons vinden op de Wonen en Co. beurs in Groningen. Tijdens deze show presenteren we CLIC meubelen, NEAT Acoustics, Naim Mu-so en de UNITI CORE en ATOM i.s.m. onze regionale retailer Audio Artistiek.

Via de website is het mogelijk om vooraf tickets met korting te bestellen. Meer informatie.

Roadshow
Naim Uniti

Nog even wachten.. maar binnenkort staat de nieuwe lijn UNITI producten van NAIM klaar in de winkel. Op een aantal evenementen willen we u alvast graag kennis laten maken. Wij hopen dat u enthousiast zal raken van het nieuwe design, de functionaliteit en de geluidskwaliteit.

Binnenkort kunt u hier data vinden van onze events.

 

Data en tijdstip onder voorbehoud, controleer altijd de website van de organisatie voor de laatste informatie.