HDX

Deze eerste audiofiele, upgradebare harddiskspeler is vooral een muziekspeler. Net als een conventioneel muziekopslagapparaat leest hij data van de CD, kopieert en slaat dit op op een hard disk. Daar houdt echter de conventionaliteit op.

Zodra een CD wordt geplaatst in de HDX disklade, wordt deze herhaaldelijk gelezen tot een bit-perfecte kopie op CD-kwaliteit is bereikt. De muziek wordt opgeslagen op de 2 Terabyte harddrive van de HDX, die plaats biedt aan maar liefst 2400 ongecomprimeerde albums. U kunt ook al uw downloads en eerder geripte muziek opslaan op deze eenvoudig toegankelijke en aanpasbare opslagplaats voor uw gehele muziekcollectie. De HDX kan automatisch kopieën maken van uw geripte muziek en deze opslaan op een gekozen apparaat. Dat maakt het noodzakelijke backupproces eenvoudig. Via de internetverbinding maakt de HDX automatisch een overzicht van uw CD’s op artiest-, album- en trackniveau, zodat u makkelijk kunt zoeken en selecteren en vooral van de compromisloze geluidskwaliteit kunt genieten.

De HDX kan op afstand worden bediend met de n-Serve app voor iPad of iPhone. Stelt u zich voor dat u uw gehele muziekcollectie beschikbaar hebt om onmiddelijk met CD-kwaliteit af te spelen door aanraking van een touchscreen…

De HDX is ook verkrijgbaar in een Solid State Drive (SSD) variant. HDX-SSD verwent de muziekliefhebber met een grote collectie en is ontworpen om alle muziek te rippen naar een Network Attached Storage (NAS) met een schier oneindige opslagcapaciteit.