HiCap

Ondanks dat sommige NAIM eindversterkers prima dienst doen als voeding voor NAIM voorversterkers, is er een manier om nog betere resultaten uit een NAIM voorversterker te halen. Het gebruik van een losse voeding zorgt voor een merkbare toename van muzikaliteit in het gehele systeem. De grote ringkerntransformator en de kwalitatief hoogstaande condensatoren leveren een uitzonderlijke stabiliteit.

Sinds kort is de Naim Hi-Cap leverbaar met de vernieuwde discrete regelaar. Dit is de eerste keer dat Naim een dergelijk grote wijziging uitvoert op haar voedingen. Het vernieuwde ontwerp zorgt voor een nog lagere noise en reageert beter op een grote stroombehoefte. Het verschil tussen de voorgaande en de huidige DR upgrade is duidelijk hoorbaar. Oude Hi-Caps kunnen worden voorzien van de DR-upgrade.

De Hi-Cap kan gebruikt worden voor alle NAIM phono voorversterkers, actieve crossovers en voorversterkers (behalve de NAC 552 en 252). In geval van de NAC 282 voorversterker kan een tweede Hi-Cap verdere verbeteringen brengen aan de geluidskwaliteit.

De voordelen van het gebruik van een Hi-Cap DR resulteren zich in een verbetering van de geluidskwaliteit. De Hi-Cap DR zorgt voor een betere timing, grotere resolutie, verbeterde helderheid en plaatsing. Vooral complexe muziekstukken worden beter neergezet en komen natuurlijker tot leven.

De Hi-Cap DR zorgt voor een duidelijke verbetering van uw complete systeem, hij is flexibel inzetbaar en zorgt voor een muzikaler en dynamischer geluidsbeeld.