LCI Installers (Projectbegeleiding)

Aelive Hifi

Maestr

Latham Custom Install (LCI)

De oorsprong van Latham Custom Install (LCI), ligt in de distributie van audio door het gehele huis begin jaren negentig. De laatste jaren zijn de ontwikkelingen snel gegaan, veel gebruikers van het eerste uur hebben hun systeem dan ook up-to-date gebracht met de laatste technologie. LCI is voor hen de juiste partner, samen bekijken we het systeem en inventariseren we de mogelijkheden tot verbetering.

LCI heeft in de tussenliggende jaren zeker niet stilgestaan. Wij volgen de de laatste ontwikkelen op de voet zoals het Internet der dingen (Internet of Things) waarbij steeds meer onderdelen IP-connected zijn. Hierdoor zijn de mogelijkheden van automatisering enorm uitgebreid en zijn de kosten van een Smart Home een stuk lager geworden. Echter blijven wij geloven in betrouwbare en veilige huisautomatisering, een Smart Home moet het leven aangenamer maken en de bediening moet vanzelfsprekend zijn.

Latham Custom Installation (LCI) is gespecialiseerd in het ontwerpen en realiseren van systemen die uw huis uiterst comfortabel maken. Integratie van stand-alone installaties tot één centraal bestuurd systeem, dat naadloos aansluit op uw huis en uw leven. Want, gemak, luxe en comfort zijn voor LCI kernbegrippen waar alle systemen aan moeten voldoen.

Bent u geïnteresseerd in een Smart Home en bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op om een vrijblijvend advies aan te vragen.