Momentum SX5i

Deze luidspreker laat u uw muziek op een geheel nieuwe wijze ervaren. De SX5i is een full range 2.5-weg vloerstaande luidspreker met indrukwekkende prestaties. Dankzij de Iso-baric techniek levert hij ondanks zijn bescheiden formaat een indrukwekkende weergave in de lage frequenties.

In de compacte behuizing vind u maar liefst 4 drive units, met in de voet van de luidspreker (buiten het zicht) twee 6.5 inch basdrivers die fungeren als interne subwoofer. De bas/midrange driver – ook gebruikt in de Ultimatum series – geeft de frequenties boven het cross-overpunt weer. De ‘SXT’ omgekeerde titanium dometweeter verzorgt de hoge frequenties. De filters zijn voorzien van condensatoren en spoelen met de kleinst mogelijke toleranties. Al deze technologie is samengebracht in een aantrekkelijke luidspreker, verkrijgbaar in diverse afwerkingen, zodat er altijd wel een kleur is die bij uw interieur past.

De standaardkleuren zijn Maple, Oak, Cherry, Rosenut. Ook leverbaar in Black Ash en White Satin. Andere kleuren zijn op verzoek verkrijgbaar.

Specificaties:

  • Afmetingen (HxBxD): 105 / 220 / 230 mm
  • Gewicht: 25 kg per stuk
  • Type: 2.5-weg Iso Baric bass-reflex luidspreker met ingebouwde subwoofer
  • Impedantie: 8 Ohm (minimaal 5 Ohm)
  • Gevoeligheid: 88 dB / 1 watt