NAC-N 172 XS

De NAC-N 172 XS vormt een punt waar werelden met elkaar botsen – de traditionele, van gescheiden voor- en eindversterkers, en de nieuwe wereld van streaming. Dit is een conventionele voorversterker, prima thuis in een Naim systeem met losse componenten, waar hij – misschien gekoppeld aan een NAP 155 XS eindversterker – muziek kan weergeven van CD of vinyl op een manier die de ziel raakt en de hartslag doet stijgen.

Maar de NAC-N 172 XS opent ook de deur naar een nieuwe standaard van hi-res audio, internet radio en streaming muziek. Een ruimte die dezelfde indrukwekkende mogelijkheden heeft als conventionele audiobronnen, maar eindeloos is in breedte en inhoud. Via Bluetooth kun je gemakkelijk muziek streamen van je mobile device naar de NAC-N 172 XS.

De NAC-N 172 XS kan worden bediend met de knoppen op het frontpaneel en de digitale volumeknop, de standaard afstandbediening of de n-Stream app voor iPad, iPhone of iPod Touch. Het gebruik van de n-Stream app is een unieke, bevrijdende ervaring waarmee u het afspelen van muziek in een hand houdt, maar ook een muziekcollectie kunt doorzoeken en nieuwe muziek vinden via het Rovi extended database. U heeft totale controle over het systeem, dus ook het direct aansturen van de CD-speler is mogelijk via de app.

Optioneel te verkrijgen met FM/DAB board.