NDX

De NDX is een netwerkspeler die muziek brengt in uw huis. Met het grootste gemak streamt u de laatste albums zo de woonkamer in met TIDAL of Spotify Premium.Hij kan UPnP 24bit/192kHz audiostreams aan, internetradio en muziek via USB opslagmedia of iPhone digitaal afspelen. Drie breedband S/PDIF digitale ingangen completeren zijn veelzijdigheid waardoor hij ook uw andere bronnen ook duidelijk beter klinken.

NDX is echter meer dan een veelzijdige netwerk audiospeler. Hij belichaamt Naim’s ongeëvenaarde digitale audio-ervaring en know-how om muziekreproductie op hoogwaardig niveau te brengen. De fantastische bouwkwaliteit van de behuizing en de uitgedachte plaatsing van de interne onderdelen zorgen ervoor dat geluidskwaliteit hand in hand gaat met gebruiksvriendelijkheid.

De n-Stream besturings app zorgt ervoor dat je de NDX snel en gemakkelijk kan bedienen. De info knop zorgt ervoor dat je nog veel meer te weten komt over je favoriete artiest of band. Voortaan win jij elke popquiz.

Door de toevoeging van Bluetooth kun je gemakkelijk contact maken met je mobile device en elke willekeurige muziekstream doorsturen

Wil je gaandeweg de kwaliteit van de NDX nog verder verbeteren dan is dit mogelijk met een externe voeding. De XPS of 555PS voedingen zorgen ervoor dat alle circuits extern worden gevoed en meermaals worden gereguleerd. De kwaliteitswinst is aanzienlijk, uw Naim retailer demonstreert het graag.