Mu-so modellen
in prijs verlaagd

Uniti Core

De prijzen van zowel de Naim Mu-so als Mu-so Qb zijn vanaf heden verlaagd. De Naim Mu-so is in prijs verlaagd van 1199 euro naar 999 Euro en de Mu-so Qb is in prijs verlaagd van 799 naar 699 Euro.

Airplay 2

Naim Audio heeft recent haar mu-so en mu-so Qb voorzien van Airplay 2. Alle gebruikers krijgen een automatische melding via Naim app om de laatste versie van de firmware binnen te halen.

Via Airplay 2 kunt u meerdere luidsprekers draadloos met elkaar connecteren, daarnaast is de buffer bij Airplay 2 een stuk groter waardoor de techniek minder gevoelig is voor storingen dan de eerste generatie.

Hiermee is Naim Audio een van de eerste fabrikanten die de nieuwe Apple techniek ondersteunt.

Honey They Shrunk
The HiFi Promo

Voor iedereen die op zoek is naar een compacter audiosysteem, maar niet wil inleveren op prestaties is er UNITI ATOM. Deze kleine krachtpatser is in staat om groots te klinken. Samen met de uitstekende NEAT ACOUSTICS Motive SX2 luidsprekers creëer je een muzikaal geheel met toegang tot duizenden albums via TIDAL, Spotify of je eigen muziekcollectie. Om het geheel af te maken doen we er nog een set hoogwaardige luidsprekerkabels bij van The Chord Company. Dit alles voor een scherpe prijs.

Normaal kost dit systeem 4524 Euro, nu tijdelijk 3899 Euro!!

De actie is geldig tot 30 september en verkrijgbaar via deelnemende dealers.

Zowel hifi.nl en Audiovideo2day.be hebben dit systeem beluisterd.

  Tweakers.nl Review Mu-so

Tweakers.nl de grootste tech-website van de Benelux schrijft over de laatste ontwikkelingen op het gebied van techniek. Daarnaast heeft Tweakers.nl een grote community van onafhankelijke reviewers die producten testen en de bevindingen hiervan in begrijpelijke uitleg presenteren in online reviews.

Zo is onlangs ook de NAIM mu-so beschreven. De review geeft een duidelijke uitleg over de installatie, de mogelijkheden en uiteraard de geluidskwaliteit die je kunt verwachten.

Je kunt de review hier vinden.

NEAT Acoustics
Fabrieksbezoek

Hifi.nl ging op bezoek bij NEAT ACOUSTICS. In de prachtige omgeving van Barnard Castle staat een kleine werkplaats waar nog steeds luidsprekers worden ontwikkeld door mensen met liefde voor muziek. Geen luidsprekers die moeten voldoen aan parameters en componenten die in grote hoeveelheden worden ingekocht om de winst voor de fabrikant zo groot mogelijk te maken.

Luidsprekers die beantwoorden waar het bij muziek om gaat.. het overbrengen van de boodschap met alle emotie die hierin verpakt zit. Ben je ook benieuwd naar de achtergrond van deze fabrikant en de ontwikkeling van een luidspreker, lees dan zeker dit artikel en ontdek waarom de beste luidsprekers nog steeds met de hand vervaardigd worden.

Het fabrieksbezoek kun je hier vinden.