The Chord Company
  Shawline Ethernet

The Chord Company introduceert de nieuwe Shawline Ethernet Cable die zich plaatst tussen de C-Stream en EPIC streaming.

De Shawline Streaming Cable is ideaal om je netwerkspeler of all-in-one te upgraden. Net als elke andere kabel is ook een ethernet kabel gevoelig voor invloed van buitenaf. Shawline is een kabel die prima presteert de huiskamer van vandaag, met alle wireless invloeden die het signaal kunnen verstoren.

Door gebruik te maken van een optimale afscherming van zowel de kabel als de RJ-45 connector is er een duidelijk winst te halen in de geluidskwaliteit.

Uw Chord Company specialist laat u graag horen!

Shawline Streaming is verkrijgbaar vanaf 260 Euro in diverse lengtes.

NEAT Iota Alpha
wint bij What Hifi?

Tijdens de What Hifi? Awards 2017, is de Neat Acoustics Iota Alpha in de prijsklasse tot 2000 Pond als winnaar uitgeroepen.

What Hifi? roemt de compact vloerstaande luidspreker om zijn muzikale presentatie op het gebied van ritme en dynamiek. Een luidspreker die ervoor zorgt dat je staat te dansen in de woonkamer. De woofer in de voet zorgt ervoor dat je nooit het idee hebt dat je naar een kleine luidspreker aan het luisteren bent.

Andere What Hifi? winnaars zijn:

Naim Audio
Uniti ATOM
Mu-so
Neat Acoustics
IOTA ALPHA (foto)
The Chord Company
Clearway Interconnect (beste interconnect boven 50 pond)
Clearway loudspeaker cable (beste luidspreker kabel)
C-Line interconnect (beste interconnect onder 50 pond)

 

 

 

 

  Tweakers.nl Review Mu-so

Tweakers.nl de grootste tech-website van de Benelux schrijft over de laatste ontwikkelingen op het gebied van techniek. Daarnaast heeft Tweakers.nl een grote community van onafhankelijke reviewers die producten testen en de bevindingen hiervan in begrijpelijke uitleg presenteren in online reviews.

Zo is onlangs ook de NAIM mu-so beschreven. De review geeft een duidelijke uitleg over de installatie, de mogelijkheden en uiteraard de geluidskwaliteit die je kunt verwachten.

Je kunt de review hier vinden.

NEAT Acoustics
Fabrieksbezoek

Hifi.nl ging op bezoek bij NEAT ACOUSTICS. In de prachtige omgeving van Barnard Castle staat een kleine werkplaats waar nog steeds luidsprekers worden ontwikkeld door mensen met liefde voor muziek. Geen luidsprekers die moeten voldoen aan parameters en componenten die in grote hoeveelheden worden ingekocht om de winst voor de fabrikant zo groot mogelijk te maken.

Luidsprekers die beantwoorden waar het bij muziek om gaat.. het overbrengen van de boodschap met alle emotie die hierin verpakt zit. Ben je ook benieuwd naar de achtergrond van deze fabrikant en de ontwikkeling van een luidspreker, lees dan zeker dit artikel en ontdek waarom de beste luidsprekers nog steeds met de hand vervaardigd worden.

Het fabrieksbezoek kun je hier vinden.