Mu-so Champagne
Limited Edition

Uniti Core

De Mu-so is vanaf september verkrijgbaar als Limited Edition in de kleur Champagne. Dit gelimiteerde model is exclusief verkrijgbaar via onze Naim dealers en online verkooppunten vanaf midden september. Het model is voorzien van een Metalen geanodiseerde behuizing met de nieuwe afwerking en bijpassend front voor een luxueuze uitstraling.

Mu-so is een ongekend succes sinds zijn introductie en heeft sindsdien talloze goede reviews ontvangen van toonaangevende platforms en magazines. Voortbouwend op dit succes introduceert Naim een nieuw lid van de familie: Mu-so Special Edition Champagne Finish.

Verbind de Mu-so met je draadloze netwerk en kom in contact met een wereld van muziek. Stream muziek in hoge-resolutie van een PC, MAC of NAS via UPnP™ of ontdek nieuwe muziek op Spotify, TIDAL of Apple Music. Luister naar je favoriete Internet Radio station en binnenkort kun je zelfs met de aankomende update met Airplay® 2 via Siri je favoriete muziek selecteren.

Verkrijgbaar vanaf midden september voor 1199 Euro.

 

 

Honey They Shrunk
The HiFi Promo

Voor iedereen die op zoek is naar een compacter audiosysteem, maar niet wil inleveren op prestaties is er UNITI ATOM. Deze kleine krachtpatser is in staat om groots te klinken. Samen met de uitstekende NEAT ACOUSTICS Motive SX2 luidsprekers creëer je een muzikaal geheel met toegang tot duizenden albums via TIDAL, Spotify of je eigen muziekcollectie. Om het geheel af te maken doen we er nog een set hoogwaardige luidsprekerkabels bij van The Chord Company. Dit alles voor een scherpe prijs.

Normaal kost dit systeem 4524 Euro, nu tijdelijk 3899 Euro!!

De actie is geldig tot 30 september en verkrijgbaar via deelnemende dealers.

Zowel hifi.nl en Audiovideo2day.be hebben dit systeem beluisterd.

  Tweakers.nl Review Mu-so

Tweakers.nl de grootste tech-website van de Benelux schrijft over de laatste ontwikkelingen op het gebied van techniek. Daarnaast heeft Tweakers.nl een grote community van onafhankelijke reviewers die producten testen en de bevindingen hiervan in begrijpelijke uitleg presenteren in online reviews.

Zo is onlangs ook de NAIM mu-so beschreven. De review geeft een duidelijke uitleg over de installatie, de mogelijkheden en uiteraard de geluidskwaliteit die je kunt verwachten.

Je kunt de review hier vinden.

NEAT Acoustics
Fabrieksbezoek

Hifi.nl ging op bezoek bij NEAT ACOUSTICS. In de prachtige omgeving van Barnard Castle staat een kleine werkplaats waar nog steeds luidsprekers worden ontwikkeld door mensen met liefde voor muziek. Geen luidsprekers die moeten voldoen aan parameters en componenten die in grote hoeveelheden worden ingekocht om de winst voor de fabrikant zo groot mogelijk te maken.

Luidsprekers die beantwoorden waar het bij muziek om gaat.. het overbrengen van de boodschap met alle emotie die hierin verpakt zit. Ben je ook benieuwd naar de achtergrond van deze fabrikant en de ontwikkeling van een luidspreker, lees dan zeker dit artikel en ontdek waarom de beste luidsprekers nog steeds met de hand vervaardigd worden.

Het fabrieksbezoek kun je hier vinden.