HIFI.NL Review ATOM+CORE
        

Hifi.nl heeft als eerste mogen spelen met de nieuwe NAIM UNITI CORE en ATOM. De CORE is reeds verkrijgbaar, halverwege juni verwachten we de ATOM bij je lokale NAIM specialist.

Officieel zullen de nieuwe producten tijdens de High-End in München een opwachting maken, houd alle nieuws rondom High-End in de gaten!

De Review geeft alvast een goed beeld wat je van beide producten mag verwachten. De Review staat hier.

Uniti Core rip/serve/storage
Nu verkrijgbaar

You’re in control!

De CORE is het eerste model uit de nieuwe UNITI serie. Streamen heeft natuurlijk veel voordelen, maar soms wordt daarbij de kwaliteit van het bronmateriaal wel is uit het oog verloren. Met de CORE neem je de kwaliteit van de bestanden weer terug in bezit.

Uiteraard rip je met CORE gemakkelijk je cd’s op een snelle manier. De door NAIM zelf ontwikkelde software zorgt ervoor dat er slechts 1 instelling is om je cd’s te rippen… de beste! Daarnaast zoekt de CORE zelf alle informatie van de CD bij je album, wel zo gemakkelijk. Liever zelf het genre of de cover-art aanpassen? Dan kan via de NAIM App voor iOS en Android* (eind februari 2017)

Je beslist zelf waar de muziek terecht komt. Plaats je de muziek op het interne geheugen? Daarbij kies je zelf of je gebruik maakt van de HDD of een SSD geheugen. Met SSD is je CORE fluisterstil. Daarnaast kun je ook opslaan op een USB-schijf of NAS. Deze 2 laatste kun je ook als back-up gebruiken.

De bediening? Gemakkelijker kan bijna niet. De wizard helpt je gemakkelijk door de installatie en instellingen. CORE is verkrijgbaar voor 2450 Euro excl. intern geheugen. Onze dealers demonstreren de CORE graag aan je!

UNITI CORE en
Update NAIM App

NAIM Audio heeft vanaf heden een nieuwe versie van NAIM iOS App gelanceerd, versie 5.0. Deze App is volledig nieuw ontwikkeld om optimale bediening te geven aan de nieuwe UNITI modellen. De App biedt ook backwards ondersteuning voor bestaande UNITI producten. Bestaande gebruikers krijgen automatisch een update via de Apple Store. Android gebruikers moeten iets langer wachten, de nieuwe versie zal begin 2017 beschikbaar komen.

Gelukkig is de App nog steeds een feest van herkenning, echter zijn er een aantal belangrijke verbeteringen gemaakt. Zo is er niet langer een aparte App voor de servers en de netwerkspelers, maar is deze nu geïntegreerd in de nieuwe 5.0 App.

Gebruikers van de UnitiServe en HDX dienen nog steeds gebruik te maken van de oude n-Serve App. Gebruikers van de nieuwe UNITI CORE zijn compatibel met de nieuwe App.

Verder doet de App suggesties voor gebruikers omtrent hun bibliotheek, zo laat de App ook anders albums zien in TIDAL terwijl je in de eigen UPnP bibliotheek zit.

De UNITI CORE zal vanaf de kerst bij de NAIM dealers staan.

Voorjaarspromo
Tijdelijk verkrijgbaar

Bij aanschaf van gelijktijdig een ND5 XS en NAIT XS2 ontvangt u een scherpe korting. Dit mooie systeem uit de XS-serie van NAIM brengt het gemak van digitaal muziek afspelen met de analoge geluidskwaliteit van NAIM AUDIO. Met dit systeem heeft u toegang tot uw eigen muziekcollectie en de collecties op Spotify en TIDAL. Sterker nog.. U krijgt er 3 maanden TIDAL gratis bij.

Dit systeem is de basis voor jaren luisterplezier, maar biedt alle mogelijkheden om in een later stadium de kwaliteit nog verder te verbeteren met NAIM voedingen. Zo kun je voordelig starten met je High-end geluidssysteem.

Normaal kost dit systeem samen 5775 Euro, Nu tijdelijk 4900 Euro*. De voorraad is beperkt en dus tijdelijk leverbaar. Heb je nog geen luidsprekers? Maak dan gebruik van onze NEAT luidspreker upgrade package. Voor 1600 Euro extra krijg je er een set NEAT MOTIVE SX2 bij en The Chord Company Shawline luidsprekerkabel (2x3m) bij. Het voordeel loopt dan op tot meer dan 1400 Euro!

Wil je liever andere Neat luidsprekers of een andere lengte LS-kabels, dan betaal je het verschil bij. *Voor meer informatie en voorwaarden ga naar uw NAIM specialist. Download hier de advertentie.

AudioVideo2Day heeft een uitgebreide review geschreven van dit systeem, de review kun je hier vinden.