Win een mu-so Qb!
tijdens de iEar show

Uniti Core

Bezoek op 17 en 18 november de Audio Show iEar’ in Tilburg en win een Mu-so Qb! Vul het winkaartje in op de show bij de ingang, de prijswinnaars worden bekend op maandag 19 november en de uitreiking zal plaatsvinden in de winkel in Tilburg op 23 november!

Honey They Shrunk
The HiFi Promo

Voor iedereen die op zoek is naar een compacter audiosysteem, maar niet wil inleveren op prestaties is er UNITI ATOM. Deze kleine krachtpatser is in staat om groots te klinken. Samen met de uitstekende NEAT ACOUSTICS Motive SX2 luidsprekers creëer je een muzikaal geheel met toegang tot duizenden albums via TIDAL, Spotify of je eigen muziekcollectie. Om het geheel af te maken doen we er nog een set hoogwaardige luidsprekerkabels bij van The Chord Company. Dit alles voor een scherpe prijs.

Normaal kost dit systeem 4524 Euro, nu tijdelijk 3899 Euro!!

De actie is geldig tot 30 september en verkrijgbaar via deelnemende dealers.

Zowel hifi.nl en Audiovideo2day.be hebben dit systeem beluisterd.

  Tweakers.nl Review Mu-so

Tweakers.nl de grootste tech-website van de Benelux schrijft over de laatste ontwikkelingen op het gebied van techniek. Daarnaast heeft Tweakers.nl een grote community van onafhankelijke reviewers die producten testen en de bevindingen hiervan in begrijpelijke uitleg presenteren in online reviews.

Zo is onlangs ook de NAIM mu-so beschreven. De review geeft een duidelijke uitleg over de installatie, de mogelijkheden en uiteraard de geluidskwaliteit die je kunt verwachten.

Je kunt de review hier vinden.

NEAT Acoustics
Fabrieksbezoek

Hifi.nl ging op bezoek bij NEAT ACOUSTICS. In de prachtige omgeving van Barnard Castle staat een kleine werkplaats waar nog steeds luidsprekers worden ontwikkeld door mensen met liefde voor muziek. Geen luidsprekers die moeten voldoen aan parameters en componenten die in grote hoeveelheden worden ingekocht om de winst voor de fabrikant zo groot mogelijk te maken.

Luidsprekers die beantwoorden waar het bij muziek om gaat.. het overbrengen van de boodschap met alle emotie die hierin verpakt zit. Ben je ook benieuwd naar de achtergrond van deze fabrikant en de ontwikkeling van een luidspreker, lees dan zeker dit artikel en ontdek waarom de beste luidsprekers nog steeds met de hand vervaardigd worden.

Het fabrieksbezoek kun je hier vinden.