Honey They shrunk
the Hi-Fi Promo

Uniti Core

Voor iedereen die op zoek is naar een compacter audiosysteem, maar niet wil inleveren op prestaties is er UNITI ATOM. Deze kleine krachtpatser is in staat om groots te klinken. Samen met de uitstekende NEAT ACOUSTICS Motive SX2 luidsprekers creëer je een muzikaal geheel met toegang tot duizenden albums via TIDAL, Spotify of je eigen muziekcollectie. Om het geheel af te maken doen we er nog een set hoogwaardige luidsprekerkabels bij van The Chord Company. Dit alles voor een scherpe prijs.

Normaal kost dit systeem 4524 Euro, nu tijdelijk 3899 Euro!!

De actie is geldig tot 30 september en verkrijgbaar via deelnemende dealers.

Zowel hifi.nl en Audiovideo2day.be hebben dit systeem beluisterd.

SW-update
netwerkspelers

Naim Audio heeft de afgelopen week voor een groot aantal streaming producten een firmware update uitgebracht.

Hiermee is mogelijk om nieuwe UNITI modellen te laten communiceren met oude modellen, mu-so’s en netwerkspelers. Daarnaast brengt de update een verhoogde stabiliteit en verbeterde bediening.

Voor mu-so en de nieuwe UNITI modellen zal de update via de NAIM App verlopen. De overige modellen dienen handmatig van de update te worden voorzien.

  Tweakers.nl Review Mu-so

Tweakers.nl de grootste tech-website van de Benelux schrijft over de laatste ontwikkelingen op het gebied van techniek. Daarnaast heeft Tweakers.nl een grote community van onafhankelijke reviewers die producten testen en de bevindingen hiervan in begrijpelijke uitleg presenteren in online reviews.

Zo is onlangs ook de NAIM mu-so beschreven. De review geeft een duidelijke uitleg over de installatie, de mogelijkheden en uiteraard de geluidskwaliteit die je kunt verwachten.

Je kunt de review hier vinden.

NEAT Acoustics
Fabrieksbezoek

Hifi.nl ging op bezoek bij NEAT ACOUSTICS. In de prachtige omgeving van Barnard Castle staat een kleine werkplaats waar nog steeds luidsprekers worden ontwikkeld door mensen met liefde voor muziek. Geen luidsprekers die moeten voldoen aan parameters en componenten die in grote hoeveelheden worden ingekocht om de winst voor de fabrikant zo groot mogelijk te maken.

Luidsprekers die beantwoorden waar het bij muziek om gaat.. het overbrengen van de boodschap met alle emotie die hierin verpakt zit. Ben je ook benieuwd naar de achtergrond van deze fabrikant en de ontwikkeling van een luidspreker, lees dan zeker dit artikel en ontdek waarom de beste luidsprekers nog steeds met de hand vervaardigd worden.

Het fabrieksbezoek kun je hier vinden.