Tweakers.nl
mu-so review

Tweakers.nl de grootste tech-website van de Benelux schrijft over de laatste ontwikkelingen op het gebied van techniek. Daarnaast heeft Tweakers.nl een grote community van onafhankelijke reviewers die producten testen en de bevindingen hiervan in begrijpelijke uitleg presenteren in online reviews.

Zo is onlangs ook de NAIM mu-so beschreven. De review geeft een duidelijke uitleg over de installatie, de mogelijkheden en uiteraard de geluidskwaliteit die je kunt verwachten.

Je kunt de review hier vinden.

 

 

 

 

NEAT Iota Alpha
wint bij What Hifi?

Tijdens de What Hifi? Awards 2017, is de Neat Acoustics Iota Alpha in de prijsklasse tot 2000 Pond als winnaar uitgeroepen.

What Hifi? roemt de compact vloerstaande luidspreker om zijn muzikale presentatie op het gebied van ritme en dynamiek. Een luidspreker die ervoor zorgt dat je staat te dansen in de woonkamer. De woofer in de voet zorgt ervoor dat je nooit het idee hebt dat je naar een kleine luidspreker aan het luisteren bent.

Andere What Hifi? winnaars zijn:

Naim Audio
Uniti ATOM
Mu-so
Neat Acoustics
IOTA ALPHA (foto)
The Chord Company
Clearway Interconnect (beste interconnect boven 50 pond)
Clearway loudspeaker cable (beste luidspreker kabel)
C-Line interconnect (beste interconnect onder 50 pond)

 

 

 

 

UNITI CORE en
Update NAIM App

NAIM Audio heeft vanaf heden een nieuwe versie van NAIM iOS App gelanceerd, versie 5.0. Deze App is volledig nieuw ontwikkeld om optimale bediening te geven aan de nieuwe UNITI modellen. De App biedt ook backwards ondersteuning voor bestaande UNITI producten. Bestaande gebruikers krijgen automatisch een update via de Apple Store. Android gebruikers moeten iets langer wachten, de nieuwe versie zal begin 2017 beschikbaar komen.

Gelukkig is de App nog steeds een feest van herkenning, echter zijn er een aantal belangrijke verbeteringen gemaakt. Zo is er niet langer een aparte App voor de servers en de netwerkspelers, maar is deze nu geïntegreerd in de nieuwe 5.0 App.

Gebruikers van de UnitiServe en HDX dienen nog steeds gebruik te maken van de oude n-Serve App. Gebruikers van de nieuwe UNITI CORE zijn compatibel met de nieuwe App.

Verder doet de App suggesties voor gebruikers omtrent hun bibliotheek, zo laat de App ook anders albums zien in TIDAL terwijl je in de eigen UPnP bibliotheek zit.

De UNITI CORE zal vanaf de kerst bij de NAIM dealers staan.

Voorjaarspromo
UITVERKOCHT

Bij aanschaf van gelijktijdig een ND5 XS en NAIT XS2 ontvangt u een scherpe korting. Dit mooie systeem uit de XS-serie van NAIM brengt het gemak van digitaal muziek afspelen met de analoge geluidskwaliteit van NAIM AUDIO. Met dit systeem heeft u toegang tot uw eigen muziekcollectie en de collecties op Spotify en TIDAL. Sterker nog.. U krijgt er 3 maanden TIDAL gratis bij.

Dit systeem is de basis voor jaren luisterplezier, maar biedt alle mogelijkheden om in een later stadium de kwaliteit nog verder te verbeteren met NAIM voedingen. Zo kun je voordelig starten met je High-end geluidssysteem.