Q4 Evo

Bij Quadraspire zijn ze ervan overtuigt dat een audiorack niet alleen maar dient om je apparatuur in op te stellen. Een Quadraspire rack is een serieus onderdeel van uw geluidssysteem. Vanuit onze ervaring weten we wat een goede (of juist slechte!) ondergrond kan doen voor uw audioapparatuur. Dit komt doordat elk component of kabel gevoelig is voor mechanise en electrische noise. Door dit tot een minimum te reduceren is de apparatuur veel beter in staat zijn werk te doen.

De Q4Evo is een ware klassieker, tijdloos van design, eenvoudig van opzet maar zeer doeltreffend. Net als elke rack van Quadraspire is de Q4Evo naar eigen inzicht op te bouwen in de door uw gewenste kleur en configuratie.

De voetjes en staanders zijn verkrijgbaar in zwart of zilver. Je kunt kiezen uit de standaard 19mm breedte of SV32 concave staanders van de SVT meubels. De staanders zijn leverbaar in de lengtes 100, 140, 180, 216, 256 en 326mm. De planken zijn verkrijgbaar in Cherry, Black, Oak, Wenger of Maple, optioneel kun je kiezen voor een Bamboo plank.

De Quadraspire racks zijn handgemaakt in Bath, Engeland.