Sarum Super Aray Mains

De Sarum-T Mains kabel is de stroomkabel uit de top-range van The Chord Company. Dit is werkelijk een product dat u geprobeerd moet hebben op uw muzieksysteem. Of u nu een all-in-one heeft zoals de Naim SuperUniti of een mooie eind- of voorversterker van een ander merk, de Sarum-T Mains kabel doet fantastische dingen! Wij adviseren een demo bij onze Chord Sarum dealer om uzelf te overtuigen.

Bij de ontwikkeling van deze kabel heeft Chord diverse pluggen van talloze fabrikanten beluisterd. Ze kwamen tot de eenduidige conclusie dat de Furutech plug de beste prestaties leverde in combinatie met hun kabel. De opbouw van de Furutech Plug gaf Chord de mogelijkheid diverse bedradings configuraties met elkaar te vergelijken, iets wat normaliter niet mogelijk zou zijn bij een normale stekkerplug. Voor het IEC gedeelte heeft The Chord Company zelf een plug ontwikkeld die overeen kwam met hun hoge eisen.

Net als de Sarum-T luidsprekerkabel is de stroomkabel opgebouwd uit multistrand geleiders. Deze zijn gemaakt van Koperen ‘strands’ die vervolgens zijn gepolijst om daarna Verzilverd te worden. Uiteraard staat de afscherming hier ook op een zeer hoog niveau. Deze bestaat net als bij alle andere Sarum kabels uit Taylon. Een uniek materiaal met fase-reine eigenschappen, die ervoor zorgt dat uw apparatuur optimaal kan presteren.

Wij blijven verbaasd van de prestaties van deze stroomkabel, die werkelijk iedereen een keer gehoord zou moeten hebben op zijn favoriete component.

De Sarum-T Mains Cable is standaard verkrijgbaar in 1, 1.5 en 2 meter. Op verzoek zijn afwijkende lengtes mogelijk.