Sarum-T Streaming Cable

Sarum-T is iets bijzonders.. Het is de toplijn van The Chord Company die alleen verkrijgbaar is bij een select aantal Chord Company retailers. De prestaties zijn werkelijk bijzonder. Haal het uiterste uit uw netwerkspeler of het nu een NAIM NDS, Linn Klimax DSM of andere hoogwaardige netwerkspeler is, de Sarum-T ethernet kabel zorgt ervoor dat u het volledige potentieel benut.

De nieuwe Sarum-T lijn stamt direct af van de MUSIC serie die de toplijn bij The Chord Company vertegenwoordigd. De geleiders zijn gepolijst om een extreem glad oppervlak te bereiken, hierdoor krijgt het signaal nog minder weerstand. Net als bij de Signature bestaat de opbouw uit coaxiale verbindingen. De mantel is echter gemaakt van Taylon wat zorgt voor een nog betere isolatie. Deze zit vervolgens in een speciale zilverfolie verwikkeld omhuld met een braid. Natuurlijk zorgt de Aray techniek voor fantastische prestaties.

De hoogwaardige netwerkaansluitingen zijn van industriele kwaliteit en zorgen voor een optimale overdracht van informatie. Daarnaast zijn de geleiders niet gekrompen maar met de hand gesoldeerd op de aansluiting. De kabel is afgewerkt en gemonteerd in het Verenigd Koninkrijk.

Vraag een demonstratie bij uw Chord Sarum Retailer. Verkrijgbaar in 1 m lengte, op verzoek leverbaar in andere lengtes.