Shawline Ethernet

The Chord Company heeft meer dan 20 jaar ervaring op het gebied van onderzoek, experimenteren en ontwerpen van interconnects en luidsprekerkabel.

Zij weten als geen ander welke kritische elementen er mee spelen als je een audiosignaal van A naar B wil brengen zonder kwaliteitsverlies. Met hun kabelreeks hebben zij een lijn van kabels die met elkaar een synergie hebben en samen in staat zijn uitzonderlijke prestaties te leveren in samenwerking met het systeem waar ze op aangesloten zijn.

De Shawline ethernetkabel plaatst zich tussen het instapmodel C-Stream en de EPIC ethernetkabel. De Shawline ethernetkabel is een betaalbare upgrade in uw muzieksysteem die direct een grote stap voorwaarts maakt.

Deze kabel is ontworpen om het beste te halen uit uw netwerkspeler of muziekserver. Natuurlijk is dit een digitale kabel die in theorie geen verlies zou mogen ondervinden. Echter het tegendeel is waar, net als bij elke kabel is er verlies van informatie onderweg door verschillende factoren. Een goed afgeschermde kabel zorgt voor een betere overdracht, resulterend in een betere weergave.

Onze The Chord Company dealers demonstreren u graag het verschil zodat u dit zelf kunt ervaren!

Verkrijgbaar in de lengtes: 0,75m, 1,5m 3m en 5m