Shawline

Shawline is Chord’s laatste aanvulling op het assortiment. Hoewel deze luidsprekerkabel nieuw is, maakt hij gebruik van beproefde techniek. Shawline is ideaal voor iedereen die net dat stapje verder wil gaan om zijn muzieksysteem naar een hoger niveau te tillen. Shawline luidsprekerkabel zorgt ervoor dat de boodschap in uw favoriete muziek bij u terecht komt en niet ergens verloren raakt.

Net als Epic Twin maakt Shawline gebruik van dezelfde technieken, echter in een compacter en dus flexibeler jasje. Shawline is in feite de beproefde Rumour 2 luidsprekerkabel, echter met een extra folie en braid bescherming. De afscherming is het geheim van deze kabel. Het zorgt ervoor dat het signaal onaangetast zijn weg vindt naar uw luidsprekers.

Shawline heeft een wit doorzichtige mantel en is onopvallend aanwezig in uw interieur. Voor de beste geluidskwaliteit raden wij aan uw luidsprekerkabel af te laten monteren met de originele The Chord Company bananen. Onze technici maken de kabels graag op de door uw gewenste lengte.