Signature Tuned Aray Tone Arm Lead

Het gevoelige signaal dat opgepikt wordt door je phono cartridge is fragiel en vatbaar voor verstoringen, juist daarom is het belangrijk dat de signaalkabel naar je phono voorversterker klaar is voor het volbrengen van deze kwetsbare taak.

De Signature Tuned Aray tone arm kabel maakt gebruik van gescheiden aders die elk zijn afgeschermd met PTFE afscherming. Vervolgens zijn deze afgeschermd tegen hoogfrequente afstraling d.m.v. van een dubbele folie laag en fijngeweven braid. Op deze manier houd je de belangrijke informatie in de kabel en de ongewenste ‘noise’ op afstand.

De kabel is verder voorzien van PTFE coax pluggen die ervoor zorgen dat deze geen ongewenste signalen oppikken, ze zijn misschien niet zo mooi als de Acryl exemplaren die we voorheen gebruiken. Ze zorgen er echter wel voor dat de kabel nog beter functioneert en dat het signaal zo puur en ongemoeid blijft als nodig.

De handgebouwde Signature Tuned ARAY tone arm kabel kabel verbonden worden met een rechte of 90 graden aansluiting met een lengte van 1.2m. Andere zijn andere lengtes of wensen mogelijk.