Signature Tuned Aray

Luisteren naar uw favoriete muziek en er dan achter komen dat u al uren aan het luisteren bent. Het kan u zo overkomen met de Signature Tuned Aray kabel. Hij maakt van uw favoriete bron een waanzinnige bron.

Het realisme dat deze kabel demonstreert is zeer bijzonder. Nog nooit kon een kabel zoveel invloed hebben op het totaal. De Aray techniek komt direct uit de topkabel van Chord Company de Sarum. Magie? Je zou het misschien denken, maar in deze kabel zitten uren van luisteren en uitproberen. Kennis van de juiste materialen en experimentele opstellingen zorgen ervoor dat de Aray techniek een flinke stap vooruit is in geluidskwaliteit en muziekbeleving.

De kabel is gemaakt uit Verzilverd Koper omhuld met PTFE en een dubbele braid die zeer dicht geweven is. De pluggen zijn een belangrijk onderdeel van het ontwerp. De buitenzijde is gemaakt van hoogwaardig acryl zoals dat in dure vulpennen wordt gebruikt. Het zorgt niet alleen voor een oogstrelen ontwerp, maar ook van een zeer gunstige eigenschappen. Trillingen worden geabsorbeerd en nauwelijks doorgegeven.

Leverbaar in verschillende lengtes in RCA, DIN en XLR. Als DIN ook verkrijgbaar als SNAIC 4 en SNAIC 5 voor Naim Audio Voedingen.