SoundStage

Quadraspire heeft ruime ervaring opgedaan bij het ontwikkelen en bouwen van een goed audiorack. Waarom zou je kiezen voor een goed audiorack in plaats van een meubel van de Zweedse gigant? Meubels van Quadraspire zijn special ontwikkeld om het uiterste te halen uit je apparatuur. Nu komt Quadraspire met SoundStage..

SoundStage is afgeleid van kennis die is opgedaan bij het ontwikkelen van het X-Reference rack. Dit rack is het topmodel bij Quadraspire en is nu in vereenvoudige vorm verkrijgbaar voor een fractie van dit rack.

Het unieke level is opgebouwd met een level van Bamboe en Koperen onderzetters. Dit zorgt ervoor dat vibraties en microfonische trillingen worden geabsorbeerd door de constructie. Hierdoor kan audio-apparatuur efficienter zijn werk doen en dus beter presteren.

Ook trillingen van buitenaf kunnen niet doorgezet worden, hierdoor wordt elk apparaat op een SoundStage geisoleerd van zijn omgeving.

Met SoundStage merk je een verbetering in de realistische weergave van stemmen en instrumenten. Een verbeterde timing en een geluidsbeeld dat zich verder opentrekt. Eigenlijk kun je gewoon stellen dat muziek meer klinkt naar.. juist.. muziek!

Het is een unieke oplossing voor iedereen die zijn huidige meubel wil behouden en toch de voordelen van een audiorack wil hebben.

De SoundStage is een simpele upgrade die iedereen gemakkelijk zelf kan installeren. We adviseren u dan ook om te experimenteren met verschillende componenten.

De maximale draagkracht is 10 kilogram.

Hier kun je de review vinden van Audio Creative.