SuperCap

Ondanks dat sommige NAIM eindversterkers prima dienst doen als voeding voor NAIM voorversterkers, is er een manier om nog betere resultaten uit een NAIM voorversterker te halen. Het gebruik van een losse fluisterstille voeding zorgt voor een merkbare toename van muzikaliteit in het gehele systeem. De grote ringkerntransformator en de kwalitatief hoogstaande condensatoren leveren een uitzonderlijke stabiliteit.

De Super-Cap DR kan gebruikt worden voor alle voorversterkers (behalve de NAC 552), phono voorversterkers en actieve crossovers. Tevens is hij de enige keuze indien u gebruik maakt van een NAC 252 voorversterker.

De afkorting DR staat voor discrete regulering. Deze door NAIM zelf ontwikkelde generatie van regelaars heeft bijzondere eigenschappen en maken een wereld van verschil als het aankomt op prestaties. Het is mogelijk uw bestaande Super-Cap op te waarderen naar DR, informeer bij uw dealer naar de mogelijkheden.

voordelen van het gebruik van Super-Cap DR resulteren zich in een verbetering van de geluidskwaliteit. De Super-Cap DR zorgt voor een betere timing, grotere resolutie, verbeterde helderheid en plaatsing. Vooral complexe muziekstukken worden beter neergezet en komen natuurlijker tot leven.

De Super-Cap DR zorgt voor een duidelijke verbetering van uw complete systeem, hij is flexibel inzetbaar en zorgt voor een muzikaler en dynamischer geluidsbeeld.