Nieuw: Chord Ohmic Plugs

What Hifi Winnaar

The Chord Company

Onder de rook van Salisbury en Stonehenge vind je de werkplaats van The Chord Company. We noemen het liever een werkplaats dan een fabriek. Geen grote machines die alles produceren. Een team van vakkundige arbeiders zorgt dagelijks voor de confectie en afwerking van kabels, desgewenst aangepast op uw verzoek.

The Chord Company is de grootste fabrikant van High-End audiokabels uit Groot-Brittannië en heeft op deze wijze ontzettend veel kennis opgebouwd in de toepassing van haar kabels bij uiteenlopende apparatuur. Heeft u specifieke vragen over de toepassing van kabels in uw systeem, dan kunt u altijd contact zoeken met ons of een van de specialisten bij The Chord Company.

In alle prijsklassen kunt bij The Chord Company terecht, vanaf de budgetvriendelijke C-series tot en met de prestigieuze en innoverende ChordMusic serie. We weten zeker dat u verbaasd zal staan over de prestaties en de toegenomen muzikaliteit.

Onze dealers delen onze passie voor muziek, daarom verkopen zij ook kabels van The Chord Company. Zij demonstreren u de kabels graag. Uw oren zijn immers nog altijd de beste beoordelaars van kwaliteit!

U kunt onze dealers terugvinden in de dealerzoeker.