UnitiServe

Waar bewaart u uw CD-collectie? Op planken? In een kast? Soms verspreid over de vloer? Met Unitiserve kunt u nu elke CD opslaan, catalogiseren en afspelen. Besturing kan via uw iPhone of iPad met de speciale Naim n-Serve app of via Naim Desktop Client.

Een audiosysteem kan rond de UnitiServe groeien, als hart van je muziekbibliotheek. Hij is niet alleen als server inzetbaar maar ook als bron/cd-speler met het geluidsbeeld, de muzikaliteit en helderheid die je van Naim mag verwachten. Met de handige Internet Radio functie kun je duizenden radiostations ontvangen. Ook kan de UnitiServe audio streamen naar elke UPnP speler via het thuisnetwerk, bijvoorbeeld NaimUniti 2 of mu-so, om een eenvoudig en geweldig klinkend multi-room systeem te creëren.

UnitiServe speelt ook audio van een USB-stick en kan uw netwerk scannen voor muziek op NAS of netwerkschijven, in WAV, AIFF, FLAC, ALAC, OGG Vorbis, AAC, WMA en MP3 formats tot 24bit/192kHz. UnitiServe brengt een hoge kwaliteit harddiskspeler en muziekservertechnologie binnen het bereik van de betaalbare high end audio.