X-Reference Rack

Het X REF Rack van Quadraspire is het ultieme High-End audiorack. In X REF komt alle know-how van Quadraspire samen over wat zij de laatste jaren hebben geleerd over het ontwerpen van audioracks.

Dit prachtig afgewerkte audiorack maakt gebruik van de beste materialen en een doordacht ontwerp voor de ontkoppeling van energie. Dit rack haalt het beste uit uw geluidsapparatuur, u staat verstelt van de potentie van uw huidige apparatuur als ze geplaatst worden in X REF.

Quadraspire maakt gebruik van planken die een glooiende en afwijkende vorm hebben. Dit zorgt ervoor dat staande golven geen kans hebben om op te bouwen. In de planken zelf zijn groeven gemaakt om de massa te verminderen, tevens zorgt het ervoor dat de apparatuur zijn warmte beter kwijt kan. De X REF planken zijn gemaakt van Bamboo en bewerkt met Nextel wat ervoor zorgt dat ze nog beter energie absorberen.

De Bronze upgrade spikes en cones zorgen voor optimale ontkoppeling tussen de plank en het rack zelf. De staanders zijn gemaakt van aluminium en hebben een grotere doorsnede dan de andere Quadraspire meubels. Ook de staanders hebben de typische vormgeving die zorgt voor sterkte en gewichtsbesparing.

Haal het maximale uit uw apparatuur met het X REF muzieksysteem.

https://www.hifi.nl/artikel/23707/Recensie-Quadraspire-X-Reference.html