Amadeus GTA MK2

De GTA MK2 is het middelste model uit de modelreeks. In tegenstelling tot de Simplex is hij voorzien van een dubbele gedempte bodemplaat. De zwaardere bodemplaat zorgt voor een stabiele en zekere ondergrond. De dikke bodemplint is gemaakt van een mix van aluminium en acryl.

Uiteraard is de Amadeus GTA MK2 voorzien van William Firebaugh’s unieke arm ophanging met golfbal. Wist u dat een golfbal met de grootste precisie en kundigheid wordt gemaakt? Dit maakt hem uitermate geschikt om als basis te dienen voor de bevestiging van de arm. De golfbal drijft in een bad met dempingsvloeistof. Hierdoor heeft hij de vrijheid om zeer gemakkelijk te bewegen en de groeven van de plaat te volgen. Hierdoor wordt de plaat zeer nauwkeurig afgetast en het resultaat is verbluffend.

De MK2 versie is voorzien van de LTD arm, deze arm is een doorontwikkeling op het bestaande model en is voorzien van de nieuwe symmetrex configuratie. Graag verwijzen je door naar de productpagina van deze toonarm. De Amadeus GTA MK2 wordt geleverd inclusief 10.5 inch LTD arm, voeding en naalddrukmeter.

Optioneel verkrijgbaar:

  • Acryl stofkap
  • Armlift
  • Demping vloeistof
  • WTL DPS voedingsupgrade