C-View

The Chord Company maakt al jaren HDMI kabels, zij weten hoe het is om zowel beeld als geluid perfect over te brengen naar uw scherm. Met C-view brengt The Chord Company een HDMI kabel die klaar is voor de toekomst.

Ondersteuning voor 4K en Deep Colour zorgen ervoor dat de beelden levensecht zijn. Daarnaast ondersteunt hij ethernet, zodat uw tv kan communiceren met de rest van uw apparatuur. De aansluitingen zijn aan beide zijden verguld en de geleiders zijn gemaakt van Verzilverd Koper voor optimale overdracht. Ook is er slim rekening gehouden met de HDMI plug. Deze is zo compact mogelijk zodat uw scherm dicht bij de muur kan hangen.

C-View is beschikbaar in verschillende lengtes. De mantel is zeer flexibel en daardoor gemakkelijk door buizen te trekken. Bij lengtes van 0.75, 1.5, 2 en 3m is de kabeldiameter slechts 4,5mm. Bij langere lengtes gebruikt The Chord Company dikkere aders, waardoor de kabel iets dikker is maar het signaal optimaal blijft. De langere lengtes zijn 5, 8 en 10 meter, de diameter is dan 8mm.