Chord Music Streaming

The Chord Company heeft zijn ruime ervaring bij de ontwikkeling van digitale kabels toegepast op de constructie van de Chord Music streaming kabel. Netwerkspelers zijn niet meer weg te denken uit de hedendaagse manier van muziek luisteren. Uit ervaring weten we dat de laatste meters naar je netwerkspeler het meest cruciaal zijn.

De ChordMusic streamingkabel is het beste wat de specialisten uit Amesbury te bieden hebben. Het zorgt ervoor dat muziek op ongeëvenaarde wijze wordt getransporteerd. De ChordMusic streaming kabel maakt gebruik van gepolijste Verzilverde geleiders die vervolgens worden afgeschermd door het revolutionaire Taylon. Dit materiaal zorgt voor een zeer neutrale klank en ongehinderde overdracht van het signaal. De aders zijn afzonderlijk afgeschermd en vervolgens diverse malen via hoogfrequente afscherming beschermd. De RJ45 connector is voorzien van Vergulde contacten en gesoldeerd aan de aders.

Ondanks wat sceptici ook mogen beweren, (het zijn immers 1 en 0’en) er is nog veel te halen uit je netwerkspeler of streamer. Een goede netwerkspeler zal het verschil dan ook zonder meer aan je laten horen.  Als je nog twijfelt of een goede streamingkabel verschil maakt, dan kun je altijd vrijblijvend een bezoek brengen aan onze Chord Specialisten. Zijn kunnen je het verschil demonstreren of de kabel op zicht (of gehoor) meegeven.

Deze nieuwe netwerkkabel is verkrijgbaar in 1 meter als standaarduitvoering, maar kan desgewenst op elke lengte gemaakt worden.