Music Interconnect

ChordMusic is de nieuwe topkabel die boven Sarum is gepositioneerd. Door gebruik van nieuwe materialen heeft The Chord Company het voor elkaar gekregen om Sarum te overtreffen.

Taylon® zorgt voor een revolutie op het gebied van kabels en wordt exclusief door The Chord Company gebruikt. Dit materiaal is de revolutionaire nieuwe afscherming tussen aders en isolatie. Het zorgt ervoor dat het signaal volledig fase-rein blijft onder elke temperatuur. Het resultaat is een uiterst neutrale kabel die zo nauwkeurig mogelijk en zonder verlies het signaal verstuurt van A naar B.

De aders zijn gemaakt van Verzilverd Koper in een zeer zware kwaliteit. De aders zelf zijn gepolijst waardoor er geen oneffenheden en rimpels aan de oppervlakte zitten. De RCA pluggen zijn gemaakt van PTFE en geven een betere mechanische isolatie dan de Acryl versies die eerder werden gebruikt bij Sarum. Net als bij Sarum maakt ChordMusic gebruik van Super Aray techniek. Super Aray is een doorontwikkeling van Tuned Aray en zorgt ervoor dat de interne reflectie nagenoeg geheel weg is.

Chord Music is verkrijgbaar met RCA, XLR en DIN aansluitingen. De standaardlengte is 1 meter, maar kan op verzoek op maat worden gemaakt.