DAC-V1

De DAC-V1 is de eerste A-synchroon USB Digitaal naar Analoog omzetter van Naim Audio. Simpel gezegd maakt hij van de muziekbestanden op uw computer de best mogelijke muziek ongeacht het bestandsformaat. Hij is speciaal ontwikkeld voor diegene die het liefst zijn PC of MAC gebruikt als bron en bediening voor zijn muziek. Natuurlijk is uw computer niet gemaakt om als bron te dienen en is de interne geluidskaart vaak van ondermaatse kwaliteit. De DAC-V1 maakt van uw computer een serieuze bron door de geluidskaart feitelijk extern te plaatsen in de vorm van de DAC-V1.

De DAC-V1 kan via USB worden verbonden en heeft tevens 5 s/pdif digitale ingangen voor alle andere digtale bronnen zoals uw set-top box of spelcomputer. De V1 is niet alleen een uitzonderlijke DAC maar ook een geweldige Klasse-A voorversterker herbergt die ook als hoogwaardige hoofdtelefoonversterker gebruikt kan worden.

Met de laatste software-update kunt u zelfs DSD64 en DSD128 muziekbestanden afspelen. De techniek van de DAC-V1 is rechtstreeks afgeleid van de N-DAC met zero-jitter techniek. De DAC kan een maximale resolutie van 24bit/384kHz afspelen. De DAC-V1 kan samen met de NAP 100 een hoogwaardig compact audiosysteem vormen en is ideaal voor diegene die met een hoofdtelefoon vaak muziek vanaf de computer willen beluisteren.