Epic streaming

The Chord Company heeft zijn ruime ervaring bij de ontwikkeling van digitale kabels toegepast op de constructie van de EPIC streamingkabel. Netwerkspelers zijn niet meer weg te denken uit de hedendaagse manier van muziek luisteren. Uit ervaring weten we dat de laatste meters naar je netwerkspeler het meest cruciaal zijn.

Bij deze kabel heeft Chord Co. gebruik gemaakt van Verzilverde geleiders voor het digitale signaal. Zo is elke ader afzonderlijk geïsoleerd met hoogwaardig materiaal. Daarnaast zijn alle aders gezamenlijk nog afgeschermd tegen HF straling van buitenaf. De RJ45 connector is voorzien van Vergulde contacten en gesoldeerd aan de aders.

Ondanks wat sceptici ook mogen beweren, (het zijn immers 1 en 0’en) er mis nog veel te halen uit je netwerkspeler of streamer. Een goede netwerkspeler zal het verschil dan ook zonder meer aan je laten horen.  Als je nog twijfelt of een goede streamingkabel verschil maakt, dan kun je altijd vrijblijvend een bezoek brengen aan onze Chord Specialisten. Zijn kunnen je het verschil demonstreren of de kabel op zicht (of gehoor) meegeven.

Deze nieuwe netwerkkabel is verkrijgbaar in 1 meter als standaarduitvoering, maar kan desgewenst op elke lengte gemaakt worden.