HDX-SSD

De HDX-SSD is een variant van de eerste audiofiele, upgradeble harddiskspeler: de HDX. Waar deze een standaard harde schijf heeft, maakt de HDX-SSD gebruik van een Solid State Drive. Net als de HDX is de HDX-SSD in de eerste plaats een muziekspeler. Hij leest de audiodata van CD en kopieert en slaat het op een Network Attached Storage (NAS).

Zodra een CD wordt geplaatst in de HDX-SSD disklade wordt deze herhaaldelijk gelezen, tot een bit-perfecte kopie op CD-kwaliteit is bereikt. Deze wordt vervolgens opgeslagen in WAV op de NAS via de netwerkaansluiting. Via de internetverbinding maakt de HDX-SSD automatisch een overzicht van uw CD’s op artiest-, album- en trackniveau, zodat u makkelijk kunt zoeken en selecteren en vooral van compromisloze geluidskwaliteit kunt genieten.

De HDX-SSD kan gemakkelijk bedraad op uw thuisnetwerk worden aangesloten, zodat u via een multi-room set up overal in huis kunt genieten van uw muziek. HDX-SSD kan op afstand worden bediend met de n-Serve app voor iPad, iPhone of iPod Touch, gratis te downloaden via de appstore. Stelt u zich voor dat u uw gehele muziekcollectie beschikbaar hebt om onmiddelijk met CD-kwaliteit af te spelen door aanraking van een touchscreen. Het is realiteit, de HDX-SSD is de oplossing!