mu-so™

Bij het ontwerp van de mu-so is NAIM niet over één nacht ijs gegaan. Het gehele R&D team heeft zich ingezet tijdens de ontwikkeling. Daardoor zit de mu-so vol met NAIM ervaring. Wat denk je van 6 Klasse-D met elk 75W versterkers die elk een eigen driver aansturen, alles volledig digitaal geregeld met een supersnelle processor.

De bediening en installatie kan niet simpeler. Pak hem uit, zet hem neer. Druk op de configuratieknop en mu-so neemt zo de WIFI instellingen over van je iOS device. Heb je Android? Dan is er een handige wizard beschikbaar. De bediening kan eveneens met een speciale app voor zowel iOS als Android. Mocht je even je smart-device niet bij de hand hebben? mu-so wordt geleverd met een afstandsbediening en kan bediend worden met het gepatenteerde bedieningswiel aan de bovenzijde.

De mu-so streamt werkelijk alles. Airplay, Bluetooth (aptX) en UPnP. Luister je liever radio? Met de ingebouwde vTuner iRadio kun je een breed pakket aan radiozenders ontvangen.

Kies je liever zelf je muziek? Spotify Connect zorgt voor een wereld van muziek onder handbereik. Stream direct vanaf de Spotify*  server naar je NAIM Mu-so. Beluister je liever muziek in cd-kwaliteit? Kies dan voor TIDAL streaming..

Voor de gadget freaks onder ons zitten er nog een paar bijzondere features op mu-so. Zo kun je de intesiteit van de verlichting van de Acryl Base regelen. Ook zijn er 2 EQ instellingen, die je naargelang de plaatsing van de mu-so kunt instellen voor de beste geluidsweergave.

Kies zelf de kleur van het front, zodat je het uiterlijk kunt afstemmen op je interieur. Als laatste heeft de mu-so een intelligente loudness die bij lage volumes ondersteuning geeft in de alge frequenties. Zo kun je s’avonds bij een beperkt volume lekker doorspelen en toch genieten van prachtig vol geluid.

Sinds de laatste software-update beschikt de Mu-so over een wekkerfunctie en is hij te gebruiken als multi-room luidspreker. Naast de Master kunnen er 3 andere mu-so’s of mu-so Qb’s worden gekoppeld.

Productopties van de mu-so:
• AirPlay
• Spotify Connect
• TIDAL
• UPnP™ (Universal Plug ‘n’ Play)
• Bluetooth
• Internet Radio
• USB
• Digital Input (Optical)
• 3.5mm Analogue Input
• Multiroom

Customisation
Mu-so is standaard voorzien van klassieke zwarte Naim speaker fronts. Optioneel zijn de fronts ook te verkrijgen in de kleuren Diep Blauw, Intens Rood en Donker oranje.

Reviews

www.alpha-audio.nl >

www.intogadgets.nl >

www.tweakers.nl >

In 2015-2016 is Mu-so uitgeroepen als EISA winnaar in de categorie  ‘European Compact Hifi Systeem’

logo_5_cmyk  maart-2016-hwi-web  Naim Mu-so-simple-outline RGB

* vereist Spotify Premium account

 

Verkooppunten

Zoek uw dichtsbijzijnde mu-so dealer in de Latham Audio dealerzoeker >

 

Online verkooppunten