Sarum Super Aray

The Chord Company heeft meer dan 20 jaar ervaring op het gebied van onderzoek, experimenteren en ontwerpen van interconnects en luidsprekerkabel.

Zij weten als geen ander welke kritische elementen er mee spelen als je een audiosignaal van A naar B wil brengen zonder kwaliteitsverlies. Met hun kabelreeks hebben zij een lijn van kabels die met elkaar een synergie hebben en samen in staat zijn uitzonderlijke prestaties te leveren in samenwerking met het systeem waar ze op aangesloten zijn.

Al deze kennis gebundeld in de Sarum Super Aray kabelreeks. Niet voor niets mag deze reeks de oude naam dragen van Salisbury, de vestigingsplaats van The Chord Company. De Super Aray is een technologie die door The Chord Company zelf is ontwikkeld en een doorontwikkeling van Tuned Aray technologie.

De geleider van de Sarum interconnect is gemaakt van een enkele solid core. Deze solid core is volledig gepoetst en alle miniscule oneffenheden zijn verwijderd. Het resultaat is een perfecte overbrenging van het signaal. Ook hier is gebruik gemaakt van een zeer hoogwaardige afscherming en gefoamde PTFE isolatie.

De Sarum Tuned Super analoge interconnect is leverbaar in RCA-RCA, XLR-XLR, DIN-DIN, RCA-DIN. De standaard lengte is 1 m, maar custom made zijn langere lengtes op verzoek leverbaar. Ook verkrijgbaar als SNAIC 4 en SNAIC 5 DIN.