Latham Audio Second Life apparaten

Second Life modellen zijn producten in prima conditie, vaak zijn dit ex-demo’s of inruilmodellen bij onze dealers. Uiteraard kunt u een second life product bekijken en beluisteren. Graag maken we met u een afspraak voor een vrijblijvende demonstratie bij ons in Alphen NB.

In samenwerking met Rik Stoet in Den Haag bieden wij deze SUPERUNITI ex-demo aan. Een ideale upgrade voor iedereen die toe aan is wat meer power. Deze solide alles-in-een is misschien niet meer in productie, zijn kwaliteit en mogelijkheden zijn nog volledig relevant. De SUPERUNITI is voorzien van Spotify en TIDAL streaming en voorzien van een sterke en stabiele 2 x 80 Watt versterker.

Dit is meer dan genoeg om grote vloerstaande luidsprekers zoals KEF Reference 3, B&W 804, FOCAL Kanta of NEAT Acoustics Momentum SX5i aan te sturen.

Deze SuperUniti gaat weg voor een vaste prijs 2299 Euro.

 

 

Hierbij bieden wij de CD5 XS aan van Rik Stoet. Dit model is uitlopend, maar een mooie kans voor diegene die nog op zoek is naar een mooie NAIM cd-speler. De CD5 XS is nauw verwant aan de CDX 2, echter is hij verpakt in de behuizing van de XS-serie.

De CD5 XS kenmerkt zich door zijn naar buiten draaiende loopwerk, zeer kenmerkend voor NAIM cd-spelers. Je kunt de CD5 XS ook nog verbeteren door een Flatcap XS of Hi-Cap DR voeding toe te voegen. De CD5 XS is tevens voorzien van een digitale uitgang, zodat je hem ook als loopwerk kunt gebruiken op je eigen DAC.

Nieuwprijs is 3199 Euro, de demo van Rik Stoet mag weg voor 1999 Euro.

In opdracht bieden wij aan een NAIM DAC. 8 digitale ingangen. 2 USB ingangen. DSD, WAV en FLAC ondersteuning. Upgradeable met voeding. Super muzikale DAC met Naim’s zero jitter techniek. Serienummer is 284xxx en is van 2009. Prijs 1200 Euro. Inclusief doos.

 

Helaas, deze is verkocht.

 

 

Wilt u meer informatie over één van bovenstaande Latham Audio Second Life apparaten? Stuur ons onderstaand formulier en wij nemen contact met u op.

Second Life formulier

Over u

Ik heb interesse in het volgende Second Life apparaat

Bezig met versturen