Shawline

The Chord Company brengt met de Shawline een hoogstaande interconnect met een vriendelijk prijskaartje. De shawline wordt met de grootste zorg voor je gemaakt in de fabriek in Amesbury door intern opgeleide vakmensen.

Shawline in voorzien van de Tuned Aray techniek die zijn intrede heeft gemaakt bij de Sarum reeks. Het zorgt ervoor dat het geluidssignaal zich met zo min mogelijk weerstand verplaatst van bron naar ontvanger. De geleiders zijn opgebouwd met verschillende losse geleiders van Verzilverd Koper. De interne afscherming is van PTFE, dit zorgt ervoor dat de klank van de kabel niet wordt aangetast. Daarnaast zorgt de folie en braid afscherming voor perfecte bescherming van buiten.

Klankmatig kun je van Shawline kabel verwachten die zorgt voor een muzikale presentatie met bijzondere goede en evenwichtige samenhang van instrumenten en zang. Shawline is leverbaar in 0,5m en 1m, maar ook als custom lengte. Naar keuze kunt u de kabel afmonteren met RCA, DIN of XLR connectoren. Naast Clearway interconnect is er ook Clearway luidsprekerkabel.