Signature Digital TA

De Chord Signature Digital kabel heeft een ongekende prijs/kwaliteitsverhouding. Deze kabel brengt het beste uit uw digitale bron naar boven. De Signature kabel is voorzien van een dubbele bekabeling die ervoor zorgt dat het heengaande en retoursignaal perfect van elkaar is gescheiden.

De geleiders zijn gemaakt van zeer puur koper en is voldoen volledig aan de 75ohm standaard. De geleiders worden afgeschermd door polyethyleenschuim. Deze is vervolgens gehuld in een strak verweven braid en composiet afscherming om RF vervuiling van buitenaf tegen te gaan. De buitenmantel is van binnen voorzien van zacht PVC om mechanische trillingen te minimaliseren. De roodkleurige buitenmantel geeft de kabel een kenmerkende look. De verweven buitenmantel zorgt tevens voor extra bescherming.

De kabel is voorzien van lichtgewicht pluggen. De Vergulde centrale pin is met Teflon afgeschermd en binnenkant van de plug is tevens Verguld voor het afvoeren van het retoursignaal. Het ontwerp van plug zorgt ervoor dat veranderingen in de impedantie worden vermeden.

De Signature Digital kabel is verkrijgbaar in 1 m lengte. Op verzoek kunnen custom made lengtes worden gemaakt. Indien gewenst kan de kabel worden uitgevoerd met zwaar Verzilverde BNC aansluitingen.