Signature Tuned Aray USB

Als je een PC of MAC gebruikt om je muziek af te luisteren op je audiosysteem dan wil je er wel voor zorgen dat je daar de beste resultaten mee kan behalen.

Zelfs een digitale bron met foutcorrectie kan beter presteren als de bekabeling beter is afgeschermd. Daarbij zijn de meeste USB kabels prima voor computerrandapparatuur zoals een printer maar nooit ontwikkeld voor het streamen van muziek. We gebruiken voor de Signature Tuned Aray USB kabel onderdelen en materialen die we kennen en al eerder hebben gebruikt bij andere digitale kabels.

Signature Tuned Aray USB is opgebouwd met hoogwaardig Koperen geleiders. Deze geleiders of aders zijn vervolgens gewikkeld in een afscherming die ervoor zorgt dat de signaalsnelheid optimaal behouden blijft. Vervolgens is deze bij Signature afgeschermd met een dubbele folie en geweven braid om hoogfrequente straling buiten het signaal te houden. De USB-A en USB-B zijn Verzilverd voor een nog betere overdracht van informatie. Natuurlijk zorgt de Tuned Aray opbouw voor een zeer nauwkeurige weergave zoals je mag verwachten.

Standaard leverbaar in 1 meter lengte, andere lengtes zijn op verzoek verkrijgbaar.