Silent Mount SM5 Titanium

Deze Silent Mount 5 in Titanium uitvoering is het topmodel uit de reeks. Gemaakt in Japan en exclusief door The Chord Company verdeelt in Europa.

De Titanium versie is hetzelfde als de SM5. Maakt Titanium dan een verschil? Absoluut! De afmetingen zijn identiek als de roestvrij stalen versie, maar het gewicht is aanmerkelijk lichter. Eigenschappen als Timing, dynamiek en coherentie zijn sterk verbeterd en het beeld staat als een huis. Alle instrumenten zijn duidelijk van elkaar te onderscheiden en accuraat geplaatst op het podium.

De Titanium versie van de SM5 zijn ontworpen om gebruikt te worden met een hoogwaardig rack of tafel. Net als veel upgrades is het verschil met en zonder duidelijk hoorbaar. Deze SM5’s weghalen laat pijnlijk duidelijk horen waarom ze zo bijzonder zijn.

Alle Silent Mounts worden geleverd met een set adhesieve pads. Deze dien je te gebruiken bij een harde ondergrond, bij tapijt laat je ze achterwege. Ze worden geleverd per 4 stuks. Elke mount kan een gewicht tot 50 kg dragen.