Silent Mount SM5

De Silent Mount 5 is het instapmodel uit de reeks. Gemaakt in Japan en exclusief door The Chord Company verdeelt in Europa.

Er zijn veel redenen waarom je zou kunnen kiezen voor Silent Mount Feet. Als eerste is er een duidelijk waar te nemen verbetering in geluidskwaliteit. Wij hebben ze uitgeprobeerd onder vloerstaande luidsprekes, onder speakerstands en onder racks. Elke keer waren de verbeteringen duidelijk hoorbaar en consistent. Betere definitie, detail en een betere presentatie van ritme en drive.

De SM5’s zijn ontworpen om het contact tussen de spikes en de vloer te verbeteren. Afgezien hoe hard de ondergrond ook is waar je apparatuur nu op staat, de punt van spike zorgt voor een enorme druk per vierkante centimeter. De SM5 maakt het veel gemakkelijker om je apparatuur stabiel neer te zetten en energie goed te laten verlopen naar de vloer.

Alle Silent Mounts worden geleverd met een set adhesieve pads. Deze dien je te gebruiken bij een harde ondergrond, bij tapijt laat je ze achterwege. Ze worden geleverd per 4 stuks. Elke mount kan een gewicht tot 50 kg dragen.